Kjartan
Elin 23.06.2022
«For et GENI» - Farmor (2022)
Line Osmundsen 23.06.2022
yeee. eg e ikje så dom såm eg ser ut😵😬💪🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻✨🫢🫣🤭
Frode 23.06.2022
Eg e best fokk the rest in the ass with a cactus
William 12.06.2023
Jeg klarte kryssordet! Det var gøy. Flere ønskes. Det var heller ikke rart jeg klarte krysset da jeg er selveste William Grønmo Osmundsen. Dødelige klapper i mitt nærvær, særlig etter et band har spilt ferdig under en konsert. De såkaldte "menneskene" er jo drit ass pissefornøyd med at jeg har vært med å deltatt i denne kulturelle hendelsen. Så stakkarslige de er. Det er hva jeg egentlig synes om de.
William 12.06.2023
For jeg er blitt Blessed, av de gamle norske guder. Jeg har faktisk også makten til Zeus å kunne kaste spyd av lyn... Vertfall i Elden Ring. Jeg har ikke funnet ut enda hvordan på jordkloden men det nærmer seg. Jeg kjenner det. For jeg er en Grønmo og tidligere men fortsatt osmundsen. Satan jeg er fierce, sexy, smart og inteliggent. Det er vertfall hvs dette kryssordet fikk meg til å føle. Men... Jeg er jo overlegen. Så er det så rart.. Takk, dette var min "skryt av deg selv".
William 12.06.2023
Jeg klarte kryss klarte Osmundsen. Dødeligesærlig etter et band har spilt ferdig under en konsert. De såkaldte "menneskene" er jo drit ass pissefornøyd med at jeg har vært med å deltatt i denne kulturelle hendelsen. Så stakkarslige de er. Det er hva jeg egentlig synes om de. For jeg er blitt Blessed, av de gamle norske guder. Jeg har faktisk også makten til Zeus å kunne kaste spyd av lyn... Vertfall i Elden Ring. Jeg har ikke funnet ut enda hvordan på jordkloden men det nærmer seg. Jeg kjenner det. For jeg er en Grønmo og tidligere men fortsatt osmundsen.