🔄 👇

KILOENE KOM TILBAKE
Paret "Tore og Tone" - som vil være anonyme melder til VG Dill at når de slutta med trimming og spiste mer, så kom kiloene tilbake. Nyere forskning viser seg å støtte dette.
Av Kjartan Osmundsen 01.03.2024

BESTILTE KAFFE OG FARRIS
Therese Johaug sier i et intervju at hun lurer på ting. MER
Av Kjartan Osmundsen 20.02.2024

Kelly Clarkson om skilsmissen:
-DU FØLER DEG ALENE
Kelly Clarkson avslører til VG Dill at hun føler seg mer alene nå etter skilmissen, enn før da hun var gift med Brandon Blackstock (47). MER
Av Kjartan Osmundsen 15.02.2024

KYLIE JENNER KLIPPET HÅRET
Kylie Jenner sjokkerte verden med å klippe håret sitt ganske mye kortere enn det var før. MER
Av Kjartan Osmundsen 11.02.2024

TEST AV BLENDER
VG Dill har testet en blender av typen Skantic. Vi putta to egg, litt vanilje-is og melk oppi og satte den på i ca 30 sekund. Joda, milk-shaken ble grei den, men kan være litt vanskelig å treffe riktig når man skal sette den derre plastikk-mugga oppå basen, og den bråka ganske mye. Terningkast 3.
Av Kjartan Osmundsen 09.02.2024

SER TYDELIG FORSKJELL
Det britiske folk ser nå en endring i kongehuset. Før hadde de dronning Elizabeth, som var en kvinne. Nå har de kong Charles, som er en mann.
Av Kjartan Osmundsen 06.02.2024

SLANKE-METODEN SOM FUNKET
Sonja prøvde ALT av slanke-kurer men fikk endelig resultater da hun spiste litt mindre og trimma litt mer.
Av Kjartan Osmundsen 05.02.2024

PLANLEGGER Å REISE
Vår fryktløse statsminister Jonas Gahr Støre har vært på et eller annet oppdrag, og planlegger faktisk å reise hjem selv om det er meldt både regn OG vind!
Av Kjartan Osmundsen 31.01.2024

FLYTTER TIL SPANIA
Et fullstendig ukjent par melder til VG Dill at de flytter til Spania. MER
Av Kjartan Osmundsen 30.01.2024

FEIL SIDE !
Frida Karlsson gikk på feil side i en stafett! omg. MER
Av Kjartan Osmundsen 30.01.2024

MYSTISK PRINS MØTTE SKILPADDE
Kong Charles (UK) har visst en bror (?!) som heter Edward. Denne Edward reiste til øya St. Helena for å treffe en skilpadde. MER
Av Kjartan Osmundsen 26.01.2024

DERFOR KNIRKER GULVET
Hvis gulvet ditt er laget av betong er det sjelden at det knirker. Hvis det derimot er laget av tre, kan det knirke i hytt og vær. Vg Dill har ikke brukt så mye ressurser på å finne ut akkurat hvorfor, men er ganske sikre på at det er sånn. MER
Av Kjartan Osmundsen 25.01.2024

DISSE MENNESKETYPENE TAPPER DEG FOR ENERGI
Psykolog Anniken Wthgul advarer mot visse mennesker som kan gjøre deg utbrent.
1. Barn. Særlig 3-5 åringer som ennå bruker bleie. Denne menneske-typen flyr som regel rundt som galne og maser ofte mye.
2. Narkomane. Kan plutselig drite på seg (eller i sengen) og stjele penger.
3. Diktatorer. Man kan ofte bli redd for å si eller gjøre noe dikatoren ikke liker, slik at man blir satt i fengsel eller i verste fall drept.
4. LBQ-ere. Obs! Her må man virkelig passe seg for hva man sier. De blir krenka for ingenting.
5. Klovner. Mange synes de er skumle og blir utilpasse.
6. Influencere. Som regel er det narsissistiske bedre-vitere som påstår mye tull, men som oftest har de ingen utdannelse eller peiling på noen verdens ting. (Tips: Kan være lurt å IKKE følge dem på instagram eller tiktok)
7. Reality-deltakere. Som regel er det narsissistiske bedre-vitere som påstår mye tull, men som oftest har de ingen utdannelse eller peiling på noen verdens ting. (Tips: Kan være lurt å IKKE følge dem på instagram eller tiktok)
8. Klinisk sinnsyke. Best å begrense samvær med disse, da de plutselig kan finne på å gjøre helt ville ting. MER
Av Kjartan Osmundsen 24.01.2024

HEFTIG DEBATT
I november avslørte influenser Sofie Steen Isachsen (29) at hun var gravid. Hun sier nå at hun vurderer å spise sin egen morkake. En som lenge har vært imot tematikken, er journalist og forfatter Ingeborg Senneset (38), som umiddelbart postet på Instagram etter Isachsens oppdatering: «Nei, du skal ikke spise morkaken din. Nei, det er ikke en gammel tradisjon. Og nei, at dyr gjør det, er ikke et godt poeng», skriver Senneset. MER
Av Kjartan Osmundsen 23.01.2024

IKKE SYK
Stian «Staysman» Thorbjørnsen: − Vil påpeke at han IKKE er syk. VG Dill har også fått melding fra en del andre om at de heller ikke er syke. MER
Av Kjartan Osmundsen 23.01.2024

ENDELIG KOMMET UT AV SKAPET
Det ble litt awkwardness første gang Joe Biden (USA) og Benjamin Netanjahu (Israel) skulle ha homsesex for første gang. På grunn av at de nettopp har erklært seg som homofile har ingen av dem noe særlig erfaring så det ble litt hjelpeløs fomling og rare kjærtegn. Det går seg nok til etterhvert. VG Dill gratulerer det nye paret.
Av Kjartan Osmundsen 20.01.2024

LONDON
BABY FUNNET I HANDLEPOSE
Hannah Shrewsbury melder til VG Dill at hun fant billige babyer til salgs på diverse butikker til kun 299,- MER
Av Kjartan Osmundsen 20.01.2024

FIRE ØKONOMITIPS
VG Dill har forsket litt og funnet ut at du kan bli mye rikere hvis du følger disse rådene: 1. Skru av ovner. 2. Skru av lyset. 3. Ikke reis på ferie. 4. Ikke kjøp noe.
Av Kjartan Osmundsen 19.01.2024

SLIK BRUKER DU KVISEPLASTER
Man tar plasteret ut av pakken og plasserer det på kvisa. MER
Av Kjartan Osmundsen 17.01.2024

- MEDIA ER DUMME
Korrupsjonstiltalte Anders Besseberg tar et oppgjør med media. Han mener det er dumt at det ble skrevet om han. Hvis ingen hadde skrevet noe om han, så hadde jo ingen visst om alt dillet han har holdt på med, og det synes Besseberg hadde vært mye bedre enn sånn som det er nå. MER
Av Kjartan Osmundsen 12.01.2024

TRODDE MOREN VAR SYK
Marcus & Martinus trodde at moren var syk, men det var hun ikke. MER
Av Kjartan Osmundsen 10.01.2024

ASTRID S:
STILSKIFTE
Hun har skiftet klær. MER
Av Kjartan Osmundsen 08.01.2024

SAMME POSITUR
Jan Kvalheim sammen med programleder Aksel Lund Svindal fra Mesternes Mester. Her ser man tydelig at de står veldig likt. Begge har armene i kors.
Av Kjartan Osmundsen 01.01.2024
SAKER FRA 2023
DAGENS KJELL-KRISTIAN
OM VG-DILL
Her i VG-Dill prøver vi alltid å finne de nyeste, heteste, og mest interressante sakene. Har du en sak som kan være aktuell å skrive om? Ta gjerne kontakt - eller skriv den selv ved å klikke på VG-logoen.
Personvernerklæring
REDAKSJONEN:
Daglig leder: Kjartan Osmundsen | Nyhetsredaktør: Kjartan Osmundsen | Utviklingsredaktør: Kjartan Osmundsen | Politisk redaktør: Kjartan Osmundsen | Journalist: Kjartan Osmundsen (og noen ganger andre, f eks William Grønmo) | Fast spaltist: Kjartan Osmundsen | Kommentator: Kjartan Osmundsen | Ekspert: Kjartan Osmundsen | Assistent: Kjartan Osmundsen
👆
Widget laster kommentarer...