2023 👇

SNODIG NAVN
En sjakkspiller heter Humpy Koneru.
Av Kjartan Osmundsen 28.12.2023

ÅRETS NAVN 2023
Jens Stoltenberg gratulerer Kuerbanjiang Wuerkaixi med prisen for Årets Navn.
Av Kjartan Osmundsen 20.12.2023

UNNGÅ DETTE
Sindre Klubbestein i Lillestrøm ville ha hytte. Men han ville ikke ha hytta langt av gårde, så han bygget den likesågodt helt inntil veggen på huset sitt. Men i følge Norges Bygningsråd er det ikke å anbefale å ikke ha gulv i hytta. Da har man jo ikke noe å stå på, eller å sette ting (f.eks møbler) på.
Av Kjartan Osmundsen 20.12.2023

- KAST UMIDDELBART!
Klart råd før julebaksten. Å bake til jul er en populær tradisjon for mange, selv om man kanskje ikke baker så mye ellers i året. Dermed kan man få en ekkel overraskelse når man henter fram melposen som står i skapet. Finner man en haug av disse insektene i melposen bør man ikke strø posens innhold ut over senga også la det være der, men heller kaste hele posen i søppelet.
Av Kjartan Osmundsen 20.12.2023

BLEKET TENNENE
Donald Trumps tidligere advokat, Rudy Giuliani (79), tydelig stolt av tennene sine. Tilleggsinfo
Av Kjartan Osmundsen 16.12.2023

Agder:
FANT SPOR I SNØEN
En mann i Agder var på tur med hunden. Han snudde seg og la merke til noen tydelige spor rett bak seg. MER
Av Kjartan Osmundsen 14.12.2023

Durek Verrett:
Vi må slutte å la ånder plage barna våre
– De gjør det fordi barna dine er uskyldige og det er lys der, og de føler at hvis de holder på det barnet, kan de uttrykke seg gjennom det barnet. Så kommer Verrett med et konkret tips om hvordan man kan få slutt på dette: - Du kan ikke la det skje, og måten å stoppe det på er å holde barnet ditt, se dem direkte inn i øynene, uansett hvor ubehagelig det er for dem, og si: «Du har ingen makt her. Du er et svakt vesen, og nå sender jeg deg inn i lyset. Dypt inn i lyset.» Okei. Durek har utrolig nok fått noe kritikk for dette utspillet og sier at: Det er alltid nordmennene - De er ikke kunnskapsrike nok om det spirituelle.
VG Dill oppfordrer det norske folk om å lese seg litt opp på dette viktige emnet.
Av Kjartan Osmundsen 13.12.2023

Ny forskning:
DERFOR ER DU UFRIVILLIG SINGEL
Tre ting kan være særlig avgjørende for at du ikke får deg kjæreste ifølge ny forskning. Nr1: At du er skikkelig stygg. Hvis du har f eks masse byller i fjeset og eller sår/kviser. Nr2: At du lukter vondt. Dette kan være piss eller dritt-lukt men også lukten av råtne egg. Hvis man er plaget av å ha dårlig lukt kan det hjelpe å ta en dusj og ta på deodorant. Nr3: Ond/negativ oppførsel. F eks å slå ned vilkårlige folk, torturere små dyr. Hvis man skal ha best mulig sjanse hos det motsatte kjønn anbefales det å unngå disse tre tingene.
Av Kjartan Osmundsen 05.12.2023

KAN GI MAGETRØBBEL
Mattilsynet setter gammel mat under lupen. Det advares mot å spise mat som er gått ut på dato for lenge siden (f. eks mange år) og hvis man ser at maten har tydelige tegn på forråtnelse.
Av Kjartan Osmundsen 01.12.2023

ÅRETS NAVN
VG Dill kårer årets navn.
Av Kjartan Osmundsen 01.12.2023

VELDIG SKUFFET
Sophie Elise (28) deler sin frustrasjon rundt utvalget som finnes av gravidklær. – Jeg synes det er markedsført og pakket inn på en måte som er så utrolig sånn «Nå er du mamma, det er alt du er. Nå skal du være sånn», mener hun. VG Dill føler med henne i denne tunge tiden. Mer om dette
Av Kjartan Osmundsen 24.11.2023

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen
FÅR KRITIKK
Bodil Hansen fra Mosjøen synes NRK sender alt for få reportasjer om hekling.
Av Kjartan Osmundsen 23.11.2023

SNODIG NAVN
En kinesisk skiløper heter Kuerbanjiang Wuerkaixi.
Av Kjartan Osmundsen 22.11.2023

IKKE HELT KNIRKEFRITT
Kronsprins Haakon forteller til VG at ekteskapet med Mette Marit av og til ikke har gått helt på skinner. De har krangla litt noen ganger.
Av Kjartan Osmundsen 17.11.2023

Bjørnar Moxnes
TATT FOR FEM NYE TYVERIER
Men han skylder jo selvfølgelig på at han har et psykisk problem. Okei.
Av Kjartan Osmundsen 15.11.2023

-VAR HELT JÆVLIG
Silje Nordnes glemte å skru av komfyren da hun skulle på jobb en dag. Hun fikk en snikende følelse av å ha glemt noe. Silje kjørte hjem i hui og hast. Heldigvis har hun en komfyr som skrur seg av hvis det ikke er noe oppå plata, så ingen skade hadde skjedd.
Av Kjartan Osmundsen 15.11.2023

HAR FÅTT KJÆRESTE
En kvinne forteller til VG at hun har fått kjæreste. – Det har vært krevende, litt ventemodus kanskje. Nå som ting er avklart er jeg positiv- sier kvinnen. Utover det har hun ikke lyst til å kommentere noe mer rundt forholdet.
Av Kjartan Osmundsen 12.11.2023

SE OPP FOR DISSE TEGNENE
Vi har alle sannynligvis opplevd det: Et halvt oppskåret brød ligger på benken uten at noen hiver det, lenge. Du vil ha et stykke brød med syltetøy på, tar opp en skive og får litt sånn ekkel følelse når du ser at det er mygla. Det er en slags blå-skjær disgusting tekstur på halve skiven, og det lukter bare feil. Usj. Hvis du opplever dette er det i de fleste tilfeller best å bare å hive driten. Særlig hvis:
- Brødet har utviklet grønn eller blågrønn farge, med lysere partier i kantene.
- Lukter vondt.
- "Støvete" når du tar på det.
- Du ser ser at det er mugg på det.
Av Kjartan Osmundsen 12.11.2023

Seks måneder med rosa stoler:
LUTA LEI
Hjemme hos Lena Selnes og Alexander Sørloth. Lena forteller at hun faktisk hadde ROSA stoler i den forrige leiligheten. I dag går hun for nøytrale farger på møbler og innredning, og velger heller sprekere farger på dekor. Da unngår hun å bli lei av møblene etter kort tid. Mer om denne saken
Av Kjartan Osmundsen 11.11.2023

Oi Oi Oi
Sigve Jonassen melder til VG at han har et tre veldig nær husveggen. Han har vurdert å fjerne det ved flere anledninger de siste årene men det er ikke blitt gjort. Han vil sannsynligvis fjerne treet ganske snart.
Av Kjartan Osmundsen 11.11.2023

SKUFFET
Carina Wadel ble ikke akkurat imponert over de to genserne hun kjøpte av en norsk nettbutikk. Hun syntes de var ganske fine, men mener at de kunne vært enda finere.
Av Kjartan Osmundsen 10.11.2023

LEGE ADVARER:
DIREKTE HELSESKADELIG
Tre-barns mor Trude Huskenhei fra Alta ville så gjerne prøve å ri på en okse. Hun hadde sett dette på TV og ville prøve, men fikk sterk advarsel fra legen sin om at det kunne være farlig. "Hvis man prøver noe sånt, uten skikkelig trening kan dette gå galt, man kan brekke armer og bein" forklarer legen.
Av Kjartan Osmundsen 10.11.2023

GÅR FOR UTRYDDELSE
Geir Pollestad (Sp) vil bli kvitt alle maur i Norge. Vi ble med til Halden da landbruksministeren skulle ta saken i egne hender. Se det for deg: Med hvert utpust stiger frostrøyk fra munnen til Geir Pollestad. Han ligger på magen med kinnet klistret mot rifla, mens han speider gjennom et optisk geværsikte etter den minste bevegelse i terrenget. Landbruksministeren forsøker å kontrollere iveren mens han retter geværløpet mot det som beveger seg i gresset – en maur. Mauren har ennå ikke oppdaget ham. Dyret, som Pollestad tror må veie i overkant av 0,2 gram, ser plutselig opp. Statsråden holder pusten, konsentrerer seg og presser inn avtrekkeren. Så ulidelig spennende var det, da landbruksminister Geir Pollestad (Sp) inviterte VG med på maurjakt i Halden.
Av Kjartan Osmundsen 09.11.2023

HAR BLITT MAMMA
En fullstendig ukjent kvinne ble mamma. Vi gratulerer.
Av Kjartan Osmundsen 09.11.2023

Märtha Louise:
JEG SÅ EN ENGEL
-Den svevde rundt i rommet mens jeg hadde besøk av Gud, Jesus, Julenissen og påskeharen- forteller prinsessen.
Av Kjartan Osmundsen 08.11.2023

HAALAND TILBAKE
Erling Braut Haaland ble observert ruslende inn på fotball-banen, klar for en ny trenings-økt.
Av Kjartan Osmundsen 07.11.2023

HAALAND FIKK STRENG BESKJED:
NÅ ER DET NOK
Manchester City's trener Josep Guardiola informerte Ering Braut Haaland om at klokka var 14.00 og at treningen var over. Erling forteller til VG at han var litt sliten og at han så fram til å gå i dusjen.
Av Kjartan Osmundsen 07.11.2023

Petter Stordalen: − Kommer til å dø lenge før Märta
I et nytt TV-intervju forklarer Petter at siden hans kjæreste er 27 år yngre enn han, så kommer han sannsynligvis til å dø før henne. Redaksjonen gratulerer Petter med denne personlige innsikten.
Mer om dette dillet
Av Kjartan Osmundsen 06.11.2023

BRYTER KONTAKT MED NETANYNHU
ISRAEL-KONFLIKTEN:
Ei dame i Tromsø (Ingunn Knapstad) sier til VG at hun bryter all kontakt med president Benjamin Netanyahu.
Av Kjartan Osmundsen 04.11.2023

SLETTET INNLEGG
Selena Gomez la ut et bilde av seg selv på Instagram i en fierce kjole. Men senere ombestemte hun seg fordi hun syntes at kjolen ikke var så fin allikevel, så hun slettet innlegget.
Av Kjartan Osmundsen 03.11.2023

VISTE SEG OFFENTLIG
To-barns mor Berit Furuseth dukket plutselig opp på den lokale Joker-butikken i Båtsfjord. Hun var syk ei uke, men ble heldigvis frisk igjen. Hun dro på butikken og handlet. - Det var deilig å være ute blant folk igjen sier Berit.
Av Kjartan Osmundsen 01.11.2023

Matthew Perry (54) er død:
HJERTET MITT ER KNUST
Hilde Halmkvist fra Hauge i Dalane syntes dette var trist. Hun sier hun har sett mange episoder av "Friends".
Av Kjartan Osmundsen 29.10.2023

CHEESEBURGERTEST:
INGEN TVIL
Den var ganske god.
Av Kjartan Osmundsen 29.10.2023

UTE AV STJERNEKAMP
Flink på trekkspill: Timothy Stokkheim ville gjerne være med i Stjernekamp på Nrk men fikk avslag.
Av Kjartan Osmundsen 28.10.2023

SISTE NYTT: Jesper fikk ikke fagbrev i rørlegging!
Rolf Henriksen Holm, faglærer fra Gand videregående skole sier: Det var ingen tydelig rørlegger-sprekk under eksamen.
Av William Grønmo 28.10.2023

DEBATT:
RUNGENDE STILLHET
Stortinget: SV-politiker Ingrid Fiskaa ville si mange ting, men hun var veldig tidlig ute og ingen andre hadde kommet ennå.
Av Kjartan Osmundsen 28.10.2023

REAGERER PÅ HALLOWEEN KOSTYME
Øyunn Krogh og Frida Hollund har ikke så mye til overs for noen av årets Halloween kostymer.
27.10.2023

KRITISK TIL TIDLIG JULEKOS I BUTIKKENE
Jenny Jenssen sliter med å gå forbi nissene i butikkene. De snakker til henne. Okei.
27.10.2023

JEG BLE LITT OVERRASKET
OSLO SENTRUM:
Lise Hummeltveit skulle krysse Akersgata i Oslo da en bil plutselig kjørte rett foran henne. Lise tar litt selvkritikk for at hun ikke krysset veien på en fotgjenger-overgang. Hun sier hun hørte på musikk i hodetelefoner og fulgte ikke helt med da hun la merke til bilen som var veldig nær. - "Jeg kommer nok til å være litt mer forsiktig i trafikken fremover" forteller Lise.
25.10.2023

KRIGEN I UKRAINA:
- KAN OPPLEVES UBEHAGELIG
Bombing, skyting og folk som dør i hytt og vær kan oppleves veldig ubehagelig sier to-barns mor Silviz Culkoz som bor i regionen Golnyib Nort-øst i Ukraina.
25.10.2023

Aktuelt:
TEST AV UVANLIG KOMBO
Vi tester en trend som vi mistenker er veldig populær akkurat nå: Brødskive med hel-nøtt sjokolade som pålegg. Smaken syntes vi var grei nok, men siden sjokoladen var litt hard, og skiven myk, så ble det litt rart å tygge liksom. Vi har en mistanke om at denne komboen kunne vært bedre med et tynnere lag med sjokolade.
21.10.2023

UNNGÅ DENNE PLASSERINGEN
Sigve Nordnes forteller til VG at hans plassering av varmepumpen han kjøpte førte til at det ikke ble noe særlig varmere. I de fleste tilfeller blir varmepumper plassert på husveggen, slik at varmepumpen blåser varm luft inn i et rom i huset. Sigve plasserte varmepumpen på en vegg på utsiden av en fabrikk som befant seg flere kvartaler borte fra der huset hans var. Han innså etter en stund at det sannsynligvis var plasseringen av varmepumpen som førte til at det ikke ble noe varmere. Sigve advarer nå andre om å ikke gjøre samme feil.
16.10.2023

FORBANNET PÅ STØRE
Utenriksminister Anniken Huitfeldt skal være forbannet på statsminister Jonas Gahr Støre fordi han angivelig parkerte bilen sin på Annikens plass i garasje-anlegget under stortinget i Oslo. VG spurte Huitfeldt om dette kunne ha vært en utilsiktet feil som ble gjort i farten, men Huitfeldt sier hun nå vurderer å hevne seg ved å ta hans plass i morgen.
13.10.2023

MAGNE HUSSESTAD ER DØD
Venner og familiemedlemmer bekrefter at den hardtarbeidende septiktank-tømmeren ble 82 år gammel. Hussestad var særlig kjent for å være noenlunde punktlig, sjelden syk og en okei kar. Den forehenværende arbeidsgiveren hans Agder Septik AS sier til VG at de vil savne Magne og husker at de måtte finne en ny medarbeider da Magne gikk av med pensjon for 17 år siden.
13.10.2023

FIKK NY COWBOYHATT
Billy Ray Cyrus Countryartisten – som er kjent for låten «Achy Breaky Heart» kjøpte seg en ny cowboyhatt. - 10/10/23 vil alltid være en vakker, gledelig dag skriver Billy som fremhever det blåe båndet som går rundt hatten som han synes er veldig spesielt og fint.
12.10.2023

Hertuginne Meghan om sosiale medier: − Skremt
Hertuginne Meghan (42) og prins Harry (39) møtte foreldre som har mistet barn angivelig som en konsekvens av sosiale medier. Hertuginne Meghan fortalte om da hun første gang møtte noen av de rammede foreldrene. – Det var umulig ikke å gråte over det de fortalte, for det er fullstendig hjerteknusende, sa hun. Hertuginne Meghan har tidligere selv vært åpen om både glemsomhet og IT problemer. - En gang jeg skulle legge ut et Instagram-innlegg så la jeg ut feil bilde! – Men sosiale medier forsvinner ikke, sa Meghan. Hertuginne Meghan forsikret under debatten at hennes viktigste rolle i livet er å være mamma. – Og selvsagt være en kone for han her, sa hun spøkefullt om ektemannen.
11.10.2023

«SUPERMETODEN» MOT VEGGEDYR
Slik tar du knekken på de hardføre blindpassasjerene - før de rekker å flytte inn hjemme hos deg.
Forskning og erfaring fra hus-eiere som har hatt problemer med veggedyr har supermetoden klar: FLYTT. Hvis man flytter til et ANNET hus så kan det veldig godt være at det IKKE er veggedyr i det huset man flytter til.
11.10.2023

FIKK KOMMENTAR PÅ VIDEO
Ganske nylig (1 mnd siden) fikk artisten Limbomusic en kommentar på en video. Han fikk hakeslipp da VG opplyste om kommentaren og ble ganske oppspilt.
YouTube - No more magic
11.10.2023

SINGEL IGJEN
Jasmine Abalhzos er muligens kjent for noen fra video-plattformen Tik-Tok hvor hun har mange ti-talls følgere. Hun var nylig i et forhold med en hittil ukjent mann fra et ukjent sted. "Forholdet var litt kjedelig" forteller Jasmine, som nå er på utkikk etter en ny mann.
11.10.2023

LIVSSTILSENDRING:
Små endringer i vaner kan gi store resultater.
Grunde Saksvold var narkoman og alkoholiker. Grunde forteller: "Jeg var hekta på heroin, kokain og piller. I tillegg drakk jeg en flaske vodka hver dag. Jeg bestemte meg for å slutte med alt dette og heller jogge litt av og til. Ikke lenge etterpå følte jeg meg merkbart bedre, både psykisk og fysisk." - VG konkluderer med at det ER mulig å endre livsstil, hvis man gjør noen endringer i livsstilen.
11.10.2023

ROPER VARSKO
VG har snakket med ernæringseksperter som sier at sjokolade inneholder mye sukker. Så hvis du forsøker å gå ned i vekt så vil mye sjokolade-spising føre til at du sannsynligvis går opp i vekt. Ekspertene råder derfor de som prøver å slanke seg til å ikke spise veldig mye sjokolade.
08.10.2023

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT
Carlos Eguerra Sanchez fra Peru og Jasmine Abalhzos fra Fillipinene traff hverandre via en dating-app forrige sommer. Det oppsto søt musikk da de chattet online og de snakket mange ganger om å treffes IRL (In Real Life). Skuffelsen var derfor stor for Carlos da Jasmine fortalte ham at hun hadde truffet en annen mann og at hun derfor ikke lenger ønsket å treffes allikevel.
08.10.2023

HANDLEVOGNER MÅTTE HENTES
Butikk-medarbeider på Meny - Morten Henriksen ble rett og slett paff da han plutselig legger merke til alle handlevognene utenfor butikken hvor han jobber. Butikken ligger på kjøpesenteret "Kvadrat" i Sandnes. "Det var nesten ikke handlevogner igjen inne i butikken" forteller Henriksen. "Jeg måtte forte meg ut og hente inn alle handlevognene våre slik at kundene i butikken skulle ha noe å legge varene i mens de handler". Han forteller at dette ikke er første gang dette skjer. "Dette kan skje opptil flere ganger hver dag" sier han.
08.10.2023

LUKK DET !
Ekspert forteller til VG: "lukk vinduet". Nyere forskning har nemlig slått fast at temperaturen sannsynligvis vil synke hvis man har et vindu stående åpent eller på gløtt. Dette vil gjøre seg spesielt gjeldende hvis det er kaldt ute, f. eks om vinteren. Hvis man fryser så kan man slå på en ovn, da vil det bli varmere. MEN hvis man har et vindu stående åpent vil varmen bare forsvinne ut, og da oppnår man ikke den ønskede varme temperaturen.
05.10.2023

JOE BIDENS HUND: UTE AV DET HVITE HUS
I går kveld ble det observert at Joe Bidens hund: "Commander" var ute på plenen foran president-boligen Det hvite hus. Hunden satt og krøket ryggen og hunde-eksperter forklarer til VG at hunden sannsynligvis gjorde sitt fornødne. Det vites ikke på det nåværende tidspunkt om Joe plukket opp etter hunden sin. VG følger saken videre.
05.10.2023

VET DU EGENTLIG HVORDAN MAN LAGER PØLSE I BRØD?
Slik gjør du: Ta f.eks to pølser ut av pakken. (du kan lage så mange du vil, så hvis du heller vil ha fire, istedenfor to så kan du det) Legg dem i ei gryte med vann. Så koker du vannet med pølsene oppi til de er gode og varme. Så kan du legge pølsene i hvert sitt pølsebrød og server dem gjerne på en tallerken. Nå er de ferdige til å spises. Enkel og grei mat. Mange bruker ketchup, men også løk og eventuelt sennep oppå. Noen bruker også rekesalat.
02.10.2023

NY JOBB
Hun var hjemmeværende. Med litt hjelp fra NAV fikk Anne-Britt Thodesen jobb i en Coop-butikk hjemme i Fagerstrand.
28.09.2023

TEST: IKKE SUNT
VG testet vinmonopolets 60 % Sprit. Først: Smaken. Best å blande ut med noe. Drikker man dette rent så kan det smake litt sterkt. "Etter å ha drukket hele flasken ble jeg drita full" forteller VGs medarbeider. Han tok plutselig av seg buksa og pissa i sofaen før han sovna på toalettet. Konklusjon: Dette kan være direkte usunt. Bør kun drikkes i små mengder.
28.09.2023

FIKK REGNING PÅ 2000,-
Geir Tollefstun fikk sjokk da han så regninga på jakken han hadde kjøpt på nettet. Han trodde den skulle være mye mindre. VG spurte Geir: "Så du ikke prisen da du bestilte?". Erik: "Jo kanskje men det var da jævli mye plutselig da".
27.09.2023

KAFFE-SJOKK: SKAMMELIG
To kompiser skulle på fjell-tur. Den ene hadde fått ansvaret med å ta med proviant, inkludert kaffe, MEN kaffen ble glemt. Kompis nr 1: Arnfinn Gloppeskog sier han ble sjokkert, skuffet og vantro. Han hadde gledet seg til en kopp kaffe om morgenen men det ble det ikke noe av.
17.09.2023

GUTT DØDE - FJERNES FRA BUTIKK
Lørdag døde en 8 år gammel gutt av anafylaktisk sjokk inne på en Europris-butikk på kjøpesenteret Lagunen i Tønsberg. Butikkens leder Audun Engbekk ville ikke at gutten skulle bli liggende på butikk-gulvet. Han ville at liket skulle fjernes.
17.09.2023

KRAFTIG ADVARSEL
Familien Guttormsen hadde bestilt en tur til Kreta. De satt og ventet i avgangshallen da de plutselig så noe veldig urovekkende på tavlen. Det var bare ti minutter igjen til boarding på flighten deres! I hui og hast pakket de sammen alt av unger og håndbagasje og sprang til gaten. Heldigvis rakk de flyet, og slapp med skrekken.
17.09.2023

SENKER PULSEN
Mange mosjonister setter nå søkelyset på hvordan man raskt og effektivt kan få ned pulsen. Hvis man setter seg ned for eksempel i en stol og slapper av vil man sannsynligvis merke at hjerteslagene sakte men sikkert vil roe seg. Denne teknikken kan de fleste enkelt benytte seg av. Hvis man jogger i skogen kan man f eks sette seg på en stubbe eller en benk. Forskning har vist seg å støtte denne teorien.
14.09.2023

GAUPE
Gerd Mona Carlsen fikk sitt livs opplevelse da hun plutselig fikk øye på en Gaupe i Kristiansand dyrepark. "Jeg gikk på en gangbro noen meter over bakkenivå da jeg så den løpe forbi. Det spektakulære synet varte akkurat lenge nok til at jeg fikk tatt et bilde av den med mobilen."
14.09.2023

ELENDIG KVALITET
Grunde Tallak Vassmo sitter på do. Plutselig merker han at storetåa stikker ut av sokken. "Herregud for en elendig kvalitet" tenkte Grunde. Han kjøpte sokkene på en eller annen butikk for bare noen år siden og mener at det er på høy tid med et kvalitetsløft i tekstil-industrien. "Okei, det kan godt være at sokkene er fra 90-tallet men de bør da holde lenger enn dette. Djises." sier Grunde.
14.09.2023

ORDFØRERENS VALGTABBE
Sigve Magne Skaftetveit skulle bare inn i valglokalet i hjembygda Toten og stemme på seg selv. Før han kom så langt måtte han på do. I farten gikk Sigve inn på DAME-doen i stedenfor herre-doen. Det var allerede ei dame der inne (Magnhild Husgård) som fikk sitt livs sjokk da han kom inn. Husgård sier: "Jeg trodde jeg skulle dø, her aner jeg fred og ingen fare og pudrer fjeset mitt og oppfrisker sminken da en annen dame (trodde hun) plutselig kommer inn. Nesten umiddelbart så jeg at det var en MANN og ikke ei dame. Jeg følte at min verden gikk fullstendig i knas og at mine gamle rygg-problemer kom tilbake." Sigve beklaget seg overfor kvinnen som best han kunne men denne flausen blir nok ikke glemt med det første.
11.09.2023

KAN VÆRE GIFTIGE
De ser kanskje digg ut, men vær forsiktig: Det sjølplukka sopp-måltidet som fortoner seg som et himmelsk herremåltid kan nemlig vise seg å være farlig. Forskning viser nemlig at det er mange giftige sopper. De fleste kjenner nok til Rød fluesopp (Amanita Muscaria) men denne kjente soppen har nemlig også en litt mindre kjent slektning; nemlig HVIT fluesopp (Amanita Virosa) som er ENDA giftigere. Hold deg fast, det er mer: GRØNN fluesopp (Amanita Phalloides) er OGSÅ ekstremt giftig. Det finnes faktisk MANGE giftige sopp-arter. Så er man ute i skogen og plukker sopp, så kan man ikke bare ta hva som helst. (I hvertfall ikke hvis man skal spise soppen)
11.09.2023

VELDIG VIKTIG FOR MEG
Valgte Norsk design
Bjørg Heidi Knoppheim kunne ha kjøpt en stol fra et populært og dyrt merkehus som f eks Gucci. Men sier: "Det finnes faktisk norske møbelprodusenter som designer skikkelig fine stoler. - Så jeg kan likesågodt bare kjøpe norskt. Etter at jeg hadde kjøpt stolen, fant jeg ut at dette var et veldig riktig valg for meg, og at det var viktig også. Jo mer jeg tenkte på det, jo viktigere ble det" forklarer Bjørg Heidi.
11.09.2023

VANVITTIG
"Herrejemini" utbrøt en mann i Agder en dag i 2008. Han skulle gå opp trappen til huset, også plutselig holdt han på å ramle. Noe som i så fall hadde fått potensielt store konsekvenser. Han hadde en pose med matvarer i hånden. I verste fall kunne han ha brukket et eller flere bein, men det er heller ikke godt å si hvordan det hadde gått med matvarene. Noen kunne ha blitt totalt ødelagte. Emballasjen kunne for eksempel ha revnet.
08.09.2023

LATTEREN SOM AVSLØRER PSYKOPATER

PSYKOPATLATTER
Flere tegn kan avsløre psykopaten i følge studier. Både latteren, smilet, blikket og hårsveisen. Her viser vi deg hva du bør høre etter for å gjenkjenne om personen du snakker med kan være en psykopat.
08.09.2023

BLIR UNDERTØYS MODELL
Rockelegenden Kjartan Osmundsen, forhenværende vokalist i bandet Ingenting annonserer at han skal bli undertøysmodell. Han sier at han har ALT som trengs: En super sexy kropp. Han sier han ser fram til et liv i sus og dus med yacht i karibien og Lamborghini i garasjen. (Den dagen oppdragene forhåpentligvis begynner å strømme inn)
Red anm: Vi føler at vi må opplyse: Etter at denne artikkelen ble skrevet har det kommet fram at Osmundsen har hatt slag, kreft, fedme, kolera, aids, tyfus og malaria i tillegg til at han er litt gammel (51) og sannsynligvis ikke egner seg som undertøysmodell i det hele tatt, i hvertfall ikke for den yngre delen av befolkningen. Vi beklager at det gikk litt fort i svingene her i redaksjonen og ikke fakta-sjekket godt nok før saken ble offentliggjort.
07.09.2023

BEKREFTER KJÆRESTE
En fullstendig ukjent mann og en helt fremmed kvinne bekrefter at: "Ja, vi er kjærester". Det koselige, men fullstendig ukjente paret traff hverandre visstnok ute på byen. Nora-Bjørg (som kvinnen heter) sier de har vært på to dater. De var på en restaurant hvor de spiste middag, også gikk de en tur i parken. "Plutselig begynte det å regne" forteller mannen (Rolf-Anders) - "NÅ BLIR VI VÅTE" skrek de til hverandre. INGEN av dem hadde på seg regnklær og de hadde heller ikke paraply! Heldigvis gikk det greit. Vi gratulerer.
07.09.2023
DAGENS KJELL-KRISTIAN
OM VG-DILL
Her i VG-Dill prøver vi alltid å finne de nyeste, heteste, og mest interressante sakene. Har du en sak som kan være aktuell å skrive om? Ta gjerne kontakt - eller skriv den selv ved å klikke på VG-logoen.
Personvernerklæring
REDAKSJONEN:
Daglig leder: Kjartan Osmundsen | Nyhetsredaktør: Kjartan Osmundsen | Utviklingsredaktør: Kjartan Osmundsen | Politisk redaktør: Kjartan Osmundsen | Journalist: Kjartan Osmundsen (og noen ganger andre, f eks William Grønmo) | Fast spaltist: Kjartan Osmundsen | Kommentator: Kjartan Osmundsen | Ekspert: Kjartan Osmundsen | Assistent: Kjartan Osmundsen
👆